top of page

MERCÈ LÓPEZ GAUSA

FLAUTISTA DE BEC i PROFESSORA DE MÚSICA

Hola,

 

com ja sabeu sóc flautista de bec i músic, és a dir, que sento la música com un llenguatge espiritual i universal que pot ser expressat en qualsevol instrument o medi. Aquest llenguatge connecta amb nosaltres mateixos i quan ho compartim, trobem aquest punt junts.

 

A part de les flautes de bec toco el piano, el clavicèmbal, canto, dirigeixo... però el que millor faig és tocar la flauta de bec.  Amb elles faig concerts, tan amb grups professionals de cambra com amb els alumnes. La pedagogia, ensenyar flauta de bec i música,  per mi és molt important.

 

​M'he format des de petita, ja a l'escola tocava la flauta de bec, però els estudis els he fet al Conservatori Municipal de Música de Barcelona, amb Romà Escales, així com al Conservatori de  Groningen a Holanda, amb Pia Elsdörfer. Així doncs sóc Titulada Superior en Flauta de bec pels dos païssos.

 

La meva formació és àmplia i variada, tinc cursos i cursets pedagògics variats : de direcció, d'improvisació, de Jazz, de ritme... el camí és infinit. Però el que més m'agrada és ensenyar i després compartir tot el que hem après  en concerts, intercanvis, trobades...i així viure la música en el teu municipi o en molts d'altres.

 

També  sóc membre d'ERTA Ibèria, l'associació de flautistes de bec de la Península Ibèrica. Fem congressos cada dos anys, i cada cinc ens ajuntem amb ERTA de tot Europa. 

 

 

                     

 

 

bottom of page