top of page

CONCERTS

 

Els concerts són el moment on compartim la música i la feina feta amb el públic, arribem així al moment de màxima expressió i sensibilitat doncs hi ha molta més gent integrada en el moment màgic del missatge musical. La música és sempre llenguatge espiritual i universal, quan el compartim amb el públic és quan podem arribar a unir-nos més a través de la música.

 

Podem preparar peces més individuals, però generalment amb la flauta de bec seran bàsicament de Música de Cambra. També ens podem integrar en l'Orquestra o la Banda. És a dir, s'integrarà la flauta de bec a la dinàmica de l'Escola de Música.

 

És important però treballar individualment peces per al progrés propi. Moltes d'aquestes peces s'acompanyaran amb piano o clavicèmbal o guitarra. Seran peces i obres que aniran progressant en dificultat i expressió a mida que anem avançant en el camí.

 

A nivell de Música de Cambra les  formacions poden ser molt diverses: grup de flautes de bec, grup de diversos instruments, formacions de música barroca ( amb clavicèmbal, violoncel, cant, violi...), flauta de bec i guitarra, tot és possible, tan en formació com en  estil.

 

La flauta de bec pot participar també en grans formacions com: Orquestra,  Banda, Combo ...també aquí tot és possible ( i més quan ja s'ha inventat i comercialitzat la flauta de bec elèctrica)

 

Personalment estic sempre organitzant concerts en tots els nivells. Cal destacar les Trobades de Flauta de Bec del Vallès, on ens ajuntem més de 60 flautistes d' Escoles de Música i Conservatoris del Vallès i altres comarques per a poder gaudir de la cambra i l'orquestra de la família de flautes de bec. També he organitzat en diverses ocasions Concerts de Música Antiga on la flauta de bec ha estat el fil conductor, i on la interpretació ha estat en  grups de cambra amb instruments diversos i característics de l' època.

 

Jo mateixa pertanyo a diversos grups de cambra amb els que toco regularment. Acostuma a ser música barroca i antiga, però puc anar a qualsevol estil, fins i tot Piazzola. He estat molts anys al grup instrumental Concertare. Actualment estic a l'Ensamble Corrba ( amb clavicèmbal, traverso i violoncel barroc) , al Grup Glàmina ( amb tiorba i llaüt, i veu per a la  poesia bàquica ), i amb Joan Castillo i Marta Sala fent un programa Barroc. També amb en Joan Castillo estem preparant pel curs vinent un concert per a  difondre la flauta de bec junt amb el clavicèmbal, és un repertori amb molt tipus i mides de flautes de bec, que va des de les dances del renaixement fins a J.S.Bach. Regularment fem també concerts de professors on amb la guitarra hi ha molt bon i variat repertori. 

 

Trobareu fotos de concerts en la GALERIA DE FOTOS , heu de picar sobre la primera foto per a que s'ampliï.

 

En el BLOG  trobareu un vídeo de presentació de l'Ensamble Corrba.

 

 

 

bottom of page