top of page

CLASSES EN ESCOLES DE MÚSICA ( I CONSERVATORIS)

 

Les escoles de música són per mi el millor lloc on desenvolupar l'aprenentatge musical, doncs en elles es treballa i es desenvolupen tota una sèrie d'activitats per un mateix fi: aprendre i gaudir de la música.

 

Cada escola tindrà unes característiques concretes, però en totes elles hi ha també uns punts comuns. En general aprendrem el llenguatge musical alhora que fem música, i escollirem un instrument amb el qual voldrem desenvolupar una tècnica per a poder-nos expressar. Mirarem de formar grups musicals, uns més de cambra i altres més grans tipus orquestra o banda, però això si, cada pas al seu nivell.

Fer intercanvis amb altres escoles o entitats així com fer concerts al municipi propi o altres municipis serà part de la tasca que oferirà una escola per a obrir-se a l'exterior.

Els professors de l'escola es reuniran per anar decidint els projectes pedagògics, i quan sigui adient, tocaran també en públic.

 

Viure i fer viure la música és el resum de l'aprenentatge musical, que no deixa però de ser un camí llarg i que l'has de gaudir a cada moment.

Les edats son il·limitades, es a dir, qualsevol edat és bona per aprendre música.

En les escoles de música tothom és benvingut.

 

Ara mateix  treballo a dos centres: al Conservatori i Escola de Música Victoria dels Àngels de Sant Cugat del Vallès, com a professora de flauta de bec i música de cambra. També a l'Escola Municipal de Música de l'Ametlla del Vallès on fa més de 18 anys que hi sóc, com professora de flauta de bec i també llenguatge musical i  música de cambra.

 

He estat però molts anys en altres Escoles de Música, com les municipals de Flix i de Cerdanyola de Vallès. També he treballat en Escoles de Música privades de Barcelona, com Diaula, Luthier, del Guinardó, La Farigola del Clot...

 

Puntualment col·laboro amb CEM: Centre d’Estudis Musicals a Terrassa ( Escola i Conservatori )

CLASSES  

 

 

EN ESCOLES DE PRIMÀRIA:

Des del curs 2014 / 2015 faig Tallers de flauta de bec per a grupet de nens i nenes entre 6 i 8 anys d'edat. L'objectiu és sensibilitzar-los per a la música a través d'aquest instrument. Vaig a l'escola Bertí de l'Ametlla de Vallès i a l'Escola Baixeres de Barcelona. L'estona de mig dia és un bon moment pel Taller.

També al municipi de Sant Cugat del Vallès estem duent a terme un projecte ambiciós en algunes escoles de primària, aquest projecte es diu "Música en conjunt" i està integrat dins l'horari escolar.

 

A CASA:

A casa hi faig  alguna classe particular de flauta de bec, també de llenguatge musical.

Visc al Barri Gòtic de Barcelona.

 

 

bottom of page